2015-06-02 08:40:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Vigyázzon a szájára!

Napi horoszkóp június 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Lehet, hogy túlságosan jóindulatúnak tűnik, és megpróbálnak minden hálátlan feladatot, fárasztó tárgyalást az ön nyakába varrni. Családjában sem számíthat segítségre. Vagy fellázad, de ehhez most semmi kedve nem lesz, vagy beadja a derekát…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ötleteinek megvalósítása sokkal tovább fog tartani, mintsem gondolta volna, de hosszabb távon tetemes mennyiségű munkát és időt takaríthat meg. Így több ideje marad elképzeléseinek a pontos kidolgozására.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Olyan feladatba vág bele, amellyel már régóta kacérkodik, de mindig úgy gondolata, hogy ez már meghaladja az erejét. Könnyen lehet, hogy nehézségekbe ütközik, mert az előjelek nem túlságosan kedvezők. Ne féljen segítséget kérni, ha szüksége van rá!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hiába határozza el, hogy diplomatikus lesz, valami mindig kicsúszik a száján, amivel esetleg megsérthet másokat. Szerencsére az emberek nem veszik fel a kesztyűt, s így később sem kell majd szégyenkeznie a konfliktusok miatt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Itt az ideje annak, hogy a jövőjéről gondoskodjon. Vizsgálja meg a lehetőségeit. A nehéz, fáradságos munkának most ért be a gyümölcse.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Lehet, hogy jelenlegi partnerével, de az is lehet, hogy a régi szerelmével tölthet el egy vidám estét. Ez utóbbi veszélyes lehet a mostani kapcsolatára nézve…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Szervezzen mára programot, remekül fog szórakozni. Kiállítás, mozi, színház, mindegy, mit választ, jól fog sikerülni az este!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön szereti a kihívásokat, és most komoly feladatok teszik próbára. Gond nélkül veszi az akadályokat, emiatt a főnöke is megdicsérheti!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A családtagjai, barátai nem is értik, mi történt önnel, miért olyan csendes, magába forduló. Egyszerre szomorú és lelkesítő felismerések kerítik hatalmukba. Hibáiból és erényeiből kovácsoljon új terveket!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Üzleti ügyeiben, vagy a munkahelyén adódhatnak gondok – pedig a szerződések révén mindkét fél megismerhette a kötelességeit, most ne csodálkozzon senki! Képviselje továbbra is a saját érdekeit!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ugye hányszor elhatározta már, hogy nem lesz a hivatásának a rabja, és nem hagyja, hogy minden idejét elvegye a munka! Most ismét ebbe a hibába esik – próbáljon meg otthon nem a munkahelyi gondokkal foglalkozni!

Halak: II. 19. - III. 20.
Helytelen minden esetben önmagából kiindulnia, és eleve csak jót feltételezni másokról. Most konfliktusa keveredhet valakivel, de ön kerül ki győztesként a helyzetből!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: